Om Ankerplassen Eidsvoll-verk

Ankerplassen er en frivillig kristen organisasjon som ønsker å hjelpe alle mennesker i alle livsfaser. Våre medarbeidere er ikke terapauter, men vanlige mennesker som brenner for å møte den enkeltes behov.

Vi vet at mange mennesker i bygda vår har utfordringer i livet på ulike plan. Det kan være i forhold til sykdom, samliv, sorg, ensomhet, økonomi m.m. Vi er et gratis lavterskeltilbud, uten behov for henvisning og heller ingen ventetid.

Vår motivasjon for arbeidet er Guds kjærlighet og omsorg for alle mennesker uavhengig av ståsted og bakgrunn. Du skal kunne komme akkurat som den du er!

Vi vil gjerne være tilstede for deg dersom du trenger noen å snakke med eller noen som bare lytter til det du har på hjertet. Vi kan også tilby parsamtaler og holder samlivskurs i regi av PREP. Vi ønsker også å bistå med å formidle kontakt videre til mer profesjonell hjelp der vi selv ikke har tilstrekkelig kompetanse.

Vi er en helt nyoppstartet organisasjon og vil derfor begynne i det små, men ønsker å utvide tilbudet etterhvert som vi kommer godt igang. Alle medarbeidere på Ankerplassen har skrevet under på taushetsløfte.