Om Ankerplassen Eidsvoll-verk

Ankerplassen er en frivillig kristen organisasjon som ønsker å hjelpe alle mennesker i alle livsfaser. Våre medarbeidere er ikke terapauter, men vanlige mennesker som brenner for å møte den enkeltes behov.

Vi ønsker å være et møtested for alle i bygda vår. Her kan du komme innom for sosialt samvær og kanskje en prat over en kaffekopp?

Vi vet også at mange mennesker har utfordringer i livet på ulike plan. Det kan være i forhold til sykdom, samliv, sorg, ensomhet, økonomi m.m.

Vi vil gjerne være tilstede for deg dersom du trenger noen å snakke med eller noen som bare lytter til det du har på hjertet. Vi kan også tilby parsamtaler og holder samlivskurs. Vi holder åpent hus både på dagtid og kveldstid.

Vi er et gratis lavterskeltilbud, uten behov for henvisning og heller ingen ventetid.

Vår motivasjon for arbeidet er Guds kjærlighet og omsorg for alle mennesker uavhengig av ståsted og bakgrunn. Du skal kunne komme akkurat som den du er!

Vi ønsker også å bistå med å formidle kontakt videre til mer profesjonell hjelp der vi selv ikke har tilstrekkelig kompetanse. Alle medarbeidere på Ankerplassen har skrevet under på taushetsløfte.